Villa Pardoes

logo Villa PardoesHallo Marcel,

Graag wil ik je op deze manier nog even bedanken voor jou inzet tijdens de trainings tweedaagse voor Villa Pardoes.
Wij vonden het als groep een leerzame training en met name de manier waarop jij de training hebt gegeven was erg positief. Jij wist de materie interessant te houden door interactie en aandacht.

Mijn eigen indruk was misschien nog wel positiever daar ik meerdere OR en Medezeggenschapstrainingen heb gevolgd en deze als saai en slaapverwekkend heb ervaren. Dit alles heb ik tijdens jou trainingen niet zo ervaren en mede daardoor is de door jou aangeboden stof beter binnen gekomen. Als mijn advies voor een trainer in deze sector zou  worden gevraagd zal ik zeker jou naam naar voren brengen.

Met vriendelijke groeten,

Wim Rijkers, voorzitter vrijwilligersraad

Beste Marcel,

We hebben tijdens onze tweedaagse bijeenkomst een goed inzicht verkregen, hoe onze vrijwilligersraad zou kunnen en moeten functioneren binnen de gehele organisatie van Villa Pardoes. We hebben geleerd hoe we onze taak moeten opvatten en welke mogelijkheden we hebben om onze doelen te bereiken.
Dankzij je inspirerende wijze van aanbieden van soms best “stevige leerstof” wist je ons enorm te enthousiastmeren. Je hebt ons een cursus aangeboden, die geheel op maat aangepast was aan onze concrete situatie met de nodige variaties in de leermomenten.
Ook in de omgang met elkaar troffen we een belangstellende en prettige Marcel.
Namens alle leden van de Vrijwilligersraad kan ik zeggen, dat we terug kunnen zien op een zeer geslaagde training, waarmee we aan de slag kunnen.

Met vriendelijke groet en wellicht tot ziens

Wim Horsten, Ambtelijk secretaris vrijwilligersraad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *