Workshopmiddag De Pijl 12,5 jaar

Op 7 september heb ik een mooie workshopmiddag georganiseerd voor mijn klanten. Het weer, de accommodatie en de lunch hebben mij veel complimenten opgeleverd en dat is natuurlijk een goed begin voor een leuke middag. Belangrijker vind ik dat ook de workshops veel complimenten hebben gekregen door de deelnemers:

  • Maarten de Winter heeft in zijn workshop over veerkracht in organisaties de deelnemers voorgehouden dat veerkracht veel meer is dan alleen goed omgaan met werkdruk door de werknemer. Veerkracht kan alleen ontstaan als een organisatie met veerkracht ontworpen wordt. Dit is dus veel meer een organisatiekundig, dan een psychologisch vraagstuk. Hij heeft de deelnemers goed laten nadenken over de aspecten die een veerkrachtige organisatie maken of breken. De deelnemers hadden zoveel indrukken opgedaan dat ze de workshop even moesten laten bezinken.
  • Henk van Tent Becking heeft een select groepje deelnemers duidelijk gemaakt dat AI (artificiële intelligentie) veel dichter bij huis is dan de meeste mensen denken en dus nu al behoorlijke impact heeft op onze samenleving. Hij heeft de mensen ook aan het denken gezet over gewenste en ongewenste gevolgen van AI en manieren om AI te beheersen. Zeer inzichtgevend volgens de deelnemers.
  • Ikzelf heb mensen laten ervaren hoe gemakkelijk je misleidt wordt door informatie die je dagelijks bereikt en hoe je je tegen deze misleiding kunt wapenen. De deelnemers vonden de workshop zeer verhelderend en zullen de inzichten ook gaan gebruiken in hun dagelijks leven.

Een foto impressie van de dag vindt u hier: