OR EBM techniek

Marcel heeft voor en met de OR van EBM Techniek in Scherpenzeel vele jaren een belangrijke rol gespeeld in het coachen en trainen van de OR-leden in alle facetten van hun taken en verantwoordelijkheden. Ik heb zelf als voorzitter van de OR gedurende 2 jaar in de OR gezeten. De contacten met hem op alle vlakken die relevant zijn voor een goed functionerende OR zijn voor mij persoonlijk en voor het uitvoeren van mijn taken van grote waarde geweest.

Ik heb daarbij kunnen putten uit zijn vakkennis op het gebied van de OR wetgeving, maar dat is slechts een begin. Van veel groter belang zijn de ondersteuning die hij biedt op het vlak van persoonlijke ontplooiing, zelfbewustzijn, en strategisch inzicht in gesprekken en onderhandelingen. Daardoor kan een mens groeien en een volwaardig gesprekspartner worden voor de directie. Een OR kan dan werkelijk als adviesorgaan functioneren voor het bedrijf.

Ik heb Marcel als een eerlijk, oprecht, warm en betrokken mens ervaren die zich voor de MENSEN inzet!

Frank Visscher – ex-Voorzitter OR EBM Techniek

In de periode 2003 t/m 2009 heb ik als lid van de OR van EBM Techniek met Marcel mogen samenwerken.
Ik heb Marcel leren kennen als een bevlogen actieve en betrokken trainer/coach die behalve de groep, ook de individuele personen wist te motiveren.
Veel waardering heb ik voor zijn vermogen om een groep (geheel nieuwe en onervaren) OR leden, met op het eerste gezicht grote tegenstellingen, te vormen tot een hechte OR.
Hij heeft een erg belangrijke rol gespeeld in het groepsproces, het respect hebben voor elkaars meningen en het waarderen van elkaars sterke en zwakke punten.
Wij zijn daardoor in korte tijd gegroeid van een onervaren afwachtende tot een professionele actieve OR.
Ook in de soms moeilijkere tijden konden wij door zijn actieve aanpak het overzicht bewaren en constructief blijven acteren.
Persoonlijk ben ik erorm gegroeid en heb daar nog steeds profijt van. Zowel zakelijk, maar soms ook op prive vlak.

Arnold Kruithof – ex-lid OR EBM Techniek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *